Een full-custom Allroader met een aantal custom-features. De meest in het oog springende daarvan is de afwijkende aansluiting van de seatstays op de zitbuis en bovenbuis. Technisch niet beter of slechter dan de ‘normale’ manier en meer bewerkelijk voor de bouw van het frame, maar dan heb je wel wat bijzonders!

Daarnaast een oversized balhoofdbuis, gecombineerd met een kant-en-klare carbonvork (Columbus Futura Gravel). Deze vork is wat korter en minder oversized dan de meeste carbon gravel/cross vorken en daardoor mooier in proportie met de balhoofdbuis en de bijpassende Chris King headset.

Verder: Custom geometrie en buizenmix (Columbus LIFE en ZONA), inclusief geovaliseerde onderbuis (druppelvormige doorsnede), nieuwe dropouts, kabelvoering specifiek voor electronisch schakelen met Shimano DI2 (interne snoeren), interne geleiding remkabel door onderbuis en montageogen voor vast spatbord, 3e bidonhouder (onder onderbuis) en tasje op bovenbuis.

WiND-poedercoat: two-tone fade sparkling waterblauw en saffierblauw met decals als relief in poedercoat. Stuurpen meegecoat en voorvork apart gelakt.

– – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

UPDATE: de complete fiets opgebouwd door Hans met o.a. Shimano GRX DI2 groep.

Eerste indrukken van Hans:

β€œDe fiets is echt geweldig. Krijg er steeds meer grip op. Stuurt zo heerlijk en geeft heel veel vertrouwen!”

ROAD uitvoering met snelle wielen:

GRAVEL uitvoering met 650b gravelwielen (handgespaakt voor WiND):